Kies een pakket en plaats je bestelling

Kies uit een van onze verschillende pakketten door een van de opties te selecteren. Deel simpel je accountnaam met ons en wij zorgen voor de rest. Aan de hand van jouw account en het aantal volgers wat je kiest gaan wij direct aan de slag. Wij hebben geen wachtwoorden of andere login gegevens van je nodig. Wij doen ons werk veilig en vertrouwd, zonder onnodige rompslomp.

Bevestiging en order Informatie
Even wachten
Profiteer van je product
Wij managen alle bestellingen handmatig. Dat betekend dat ook jouw bestelling persoonlijk door onze medewerkers wordt gecontroleerd en geanalyseerd, voordat wij met het toevoegen van de juiste type volgers starten. Gemiddeld duurt het een dag voordat je het aantal volgers ziet toenemen, maar dit kan ook sneller of wat langer duren. Het gaat erom dat wij uiteindelijk binnen zeer korte tijd je het gewenste aantal volgers van zeer goede kwaliteit zullen aanleveren! Jouw tevredenheid is onze missie!
Je kunt de status van je bestelling volgen op de trackpagina. Samen met je factuur sturen we je deze toe, zodra de betaling door ons ontvangen is. Je kunt zien hoeveel volgers we hebben toegevoegd en hoeveel er nog zullen komen. Vanaf de eerste dag zul je zien dat het aantal volgers toe zal nemen. Hoe snel precies al je volgers zijn toegevoegd hangt echter af van je account, en het type volgers wat daar het beste bij past. Maar we zullen altijd binnen afzienbare tijd het aantal volgers van je Instagram account doen toenemen met de hoeveelheid die jij hebt besteld.
Nadat je bestelling bij ons is doorgekomen hoef je niets meer te doen. Het aantal volgers zal automatisch toenemen. Het kan een aantal dagen duren voordat al je bestelde volgers aan je Instagram account zijn toegevoegd. Wat je natuurlijk wel moet blijven doen is mooie en interessante foto’s posten op je Instagram account! Want daardoor zal je ook op de organische manier volgers blijven krijgen, zeker als je van onze diensten gebruik hebt gemaakt!